Hverdag Iværksætteri Personligt

Vis mig dit skrivebord #4

Aaaand she’s back! Efter næsten en måned ude af gamet, er jeg nu tilbage på pinden – der kom lige et eventyr i Kina og Japan “i vejen” 😉 Hvilket forresten var et helt fantastisk eventyr – især Japan som jeg er blevet totalt forelsket i!

Nok om det – i dag arbejder jeg lige pt hjemmefra da sommervejret viser sig fra sin grimme side og derfor ser mit skrivebord sådan her ud i dag:

IMG_0633
Ja… det er en stormtrooper kop 😉

Jeg kan godt afsløre at nej, der er ikke altid så rent – faktisk arbejder jeg bedst i lidt rod (organiseret rod) 😉

Fordi jeg har været væk fra tasterne så længe, så er min første prioriteret disse dage at catche totalt op på alt der er sket de sidste par uger og selvfølgelig gå videre med de opgaver jeg efterlod som jo oftest består af grafiske opgaver og growth.

I forhold til growth sidder jeg lige pt og brainstormer på sjove, seje og nye måder at growth hacke på – når man er en relativ ny spiller på markedet og budgettet ikke er så stor, så er det altså sjovt at se hvor langt man kan nå med få midler! Del gerne hvis I har nogle gode ideer til dette 😉 Der kommer nok også et indlæg op omkring det på et tidspunkt men nu skal vi lige ha’ testet en masse af først.

Selvom regnen seriøst siler ned, så har jeg på fornemmelsen, at det nok skal blive en dejlig dag i dag – jeg skal nemlig til Coldplay koncert i parken i aften! GLÆDER mig til at se dem igen, deres sidste koncert var det vildeste nogensinde.

Hav en dejlig regnfuld dag!


Caroline

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *