Iværksætteri

Vis mig dit skrivebord #3

Det er snart maj, ikke? Jeg skal nok lade være med at snakke om vejret (Men heeelt ærligt, hvad foregår der?) Til gengæld snakker jeg lidt om vores skrivebord på Tiny HQ.

skrivebord
“Så vil du vel også ha’ en af mine Riesen?”…

I går så skrivebordet nemlig sådan ud. Jeg ved ikke om det er vejret der gør det, men Caro og jeg gik all in på (semi sunde) snacks, som i nok kan se. 😉 

Gårsdagens agenda var:
– At få defineret nogle individuelle KPI’er i forhold til vores arbejde i Tiny det næste stykke tid.
– Udfylde og sende praktikkontrakter afsted
– Tage kontakt til nogle nice personer, vi mødte på Finderskeepers
– Og the usual hængepartier, som lige skulle indhentes…

Det var ikke en af de der mega effektive dage, men vi havde godt nok også haft en lille 2-timers test på studiet lige inden, så vores batterier var ikke helt opladt. Og sådan er det vel nogle gange? Ikke alle dage er lige effektive.

Dagen i dag bød på et lille Google Adwords kursus med Ivækst og ASE. Så nu kan godt glæde jer til at blive “retargettet” med vores awesome annoncer 😉

adwords
Andreas, fra bureauet Beruf

Or not – i slipper for annoncerne. Men vi kan til gengæld godt anbefale de her korte kurser, som Ivækst afholder. Kurset i dag varede 3 timer, og var en super fin introduktion til Adwords newbies.

Har du fået opsat Adwords, konverteringssporing, og aktiveret din Analytics? Eller skal du nok lige holde øje med hvornår det næste kursus er, så du kan sørge for at dine brugere/kunder kan finde dig på the world wide web.

Ha’ en dejlig aften 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *