Iværksætteri

Ting man ikke må glemme

Når man starter egen virksomhed taler man ofte om aldrig at tage øjet fra målet. Hvor vil man hen, hvad skal man opnå. 

Her vil jeg virkelig gerne stoppe op… Se mig omkring og virkelig nyde det her præcise øjeblik. Det her øjeblik hvor jeg efter en fantastisk middag, med fantastiske mennesker mødes med mit team, drikker øl og danser til j-lo på en bar i Reykjavic og går hjem, i en by hvor solen aldrig rigtig forsvinder. For f*** hvor er jeg heldig. Jeg arbejder på noget jeg elsker, med nogle af de allersejeste mennesker jeg kender. Jeg ved ikke hvad der sker om en måned, eller om et år. Men jeg ved at jeg lige nu, i dette øjeblik, føler mig så vanvittigt priviligeret over at være sammen med præcis disse mennesker, på præcis dette sted, om præcis dette projekt. Og lige præcis i dette øjeblik, vil jeg bare gerne føle præcis det, og ikke tænke på hvad der sker om en måned, eller om et år.

Den tager vi i morgen …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *