Business Iværksætteri Seje typer

Seje typer *Gæsteindlæg*

De fleste, der har begivet sig ud i iværksætterverdenen, kan nok nikke genkendende til, at man møder nogle virkelig seje typer, som man enten fascineres eller inspireres af. Nogle af os er måske så heldige at have de her såkaldte seje typer som tætte venner – i så fald, hold on tight! For de her seje typer efterlader én med en (nyfunden) motivation til at blive/være iværksætter, når man har hørt deres historier.
Vi er heldigvis så priviligerede at have 3 forskellige netværk, og møder og arbejder med rigtig mange seje typer, som vi fascineres af. I den forbindelse vil vi selvfølgelig gerne dele deres iværksætterhistorier med jer!

Det foregår sådan, at der med flyvende udskiftning fra sidelinjen, engang imellem vil komme et gæsteindlæg skrevet af seje typer. For at blive i sportsreferencerne, har vi ikke bare vendt ryg og peget (hø hø), men udvalgt med omhu hvilke seje typer vi skal præsentere jer for. Vi tænker nemlig at I (også) gerne vil læse om nogle af de seje underground/upcoming/’ikke-så-meget-ananas-i-egen-juice-agtige’ typer, ikke?

I kan godt foreberede jer på at spænde sikkerhedsselen og holde godt fast, for det bliver med garanti en rutsjetur i deres oplevelser og erfaringer. Tag rigtig godt imod vores gæstebloggere, og smid gerne en kommentar, hvis du kender en sej type, som vi skal lære at kende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *