Hverdag Iværksætteri Tiny Rebels

Pose for the camera

I morgen er dagen, hvor vi, i Tiny Rebels, skal have skudt billeder af alt det fine tøj. Studiet er booket, fotografen er klar og alt tøjet er pakket. Vi har fået de fineste modeller og deres mødre ind og vi er SÅ spændte på at se tøjet på.
Det har været lidt af en koordineringsproces internt, men også at sørge for at alt tøjet bliver fotograferet på forskellige modeller, i de rigtige størrelser.
Der er blevet indtaget rigelige mængder java (som i nok kan se), og nogle af dagene har fyraften først været omkring kl. 21. MEN vi har været spændte på photo shootet, ikke kun fordi vi endelig skal se tøjet på IRL, men også fordi vi skal møde nogle skønne mødre, og få feedback på konceptet og tøjet.

Memory-spil med styles
Memory-spil med styles
Pakning af tøj
Pakning af tøj

I Tiny er vores vision at følge vores kunder tæt, og hele tiden være up to date med deres behov. Vi har også en vision om at udvikle os med vores brugere. Da  konceptet kommer til at køre online, er det ekstra vigtigt at mødes med potentielle brugere, for at vide hvilken retning vi skal udvikle os i.
Skal vi være helt ærlige, er vi også lidt nervøse for hvordan dagen kommer til at gå. Selvom der er styr på alt, og der er lavet lister for listerne, så har vi altså at gøre med 10 stk. babyer, med hver deres rutiner. Og ingen fra Tiny teamet har før afholdt et photo shoot, og slet ikke med babyer. Men vi er super optimistiske og tager tingene som de kommer.

Klar, parat, skyd!
Klar, parat, skyd!

Vi er klar, og alle to do’s på listerne er krydset af. Nu mangler vi bare at stå op til en rigtig dejlig og hyggelig dag i studiet. Og vi kan nok ikke udelukke at der kommer lidt babyspam og et post-photo-shoot indlæg 😉 (Sorry, but we’re not sorry) So stay tuned!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *