Iværksætteri

Plusser og minuser

Ok, jeg har været lidt “væk” fra blogindlæggene det sidste stykke tid. Dels fordi jeg har et deltidsjob, som har krævet meget af min tid og overskud, selvfølgelig. Og dels fordi jeg ikke lige følte at jeg havde noget vildt klogt at skrive om på det seneste.. Måske har jeg ikke lige haft tiden til at reflektere ordentligt. ? (Og jeg har i øvrigt været i gang med et indlæg om mit “nye” job i et stykke tid – den rammer bloggis snart)
MEN i onsdags lancerede Tiny jo. ? Og hold nu op for en emotional rollercoaster ride jeg var på. Ikke kun i onsdags, men generelt hele den seneste periode omkring lanceringen. Dog endte dagen fantastisk, og Camilla og jeg fejrede med en KÆMPE is, gårtur i solen, vin og & radler og en masse snakke om fortid, nutid, fremtid og følelser.

Hvor vil jeg hen med det her? Joo, jeg har lært at jeg i fremtiden skal arbejde på at reflektere over tingene, kigge på situationer fra et metaperspektiv (for jeg vist lidt tendens til at blive styret af mine følelser og mit balkan-temperament) ? og sidst men ikke mindst, en ting som jeg egentlig troede at jeg havde riiiimelig godt styr på – AT HAVE TÅLMODIGHED!

Originate er skabt ud fra en ideologi om at vi skal dele både op- og nedture. Og hvis det er rigtigt, så skulle dette indlæg indeholde lige dele plusser og minuser. Men fordi jeg fremover skal arbejde på at kanalisere min energi på det positive, frem for det negative. SÅ, med det sagt, vil jeg lave en lille opremsning af nogle af de opture jeg har haft på det sidste:

1. Caro i hendes kreative element, forbereder posts til Tinys sociale medier, inden hun tager på 3 ugers ferie. Vi savnede hende til lanceringen!

Caros photoshoot

2. Hun har endda lavet en hel mappe, og gjort det dejlig nemt for os teknisk udfordrede mennesker, at finde og poste ting ? Min indre OCD døøør over lækkerheden! ?

Caros mappe

3. Gåtur i solskin & is med 3 kugler er vist en meget god måde at fejre på ?


4. Vi er live, og nu er der kun tilbage at vente på at vores gode trafik bliver til gode kunder ?Det er også her jeg øver mig på det med tålmodigheden…

Venter2

5. Vi har trukket en rigtig glad vinder til vores Stokke MyCarrier giveaway. Opturen her er, at det er så nice at Stokke har udloddet præmier til vores giveaways! Her et throwback til et re-lancerings event hos Spalt PR, hvor jeg fik lov at prøve en af vores præmier, dog med en 3kg tung dummy ? Stokke

6. Der er hentet goodies til de første Tiny-kunder. Den mest velduftende øko kaffe ristet af min ven, Magnus fra Det Lille Risteri. Vi er ret oppe og køre over det her samarbejde! Ingen sponsoreret post her, bare en personlig anbefaling, hvis du godt kan lide kaffe! ? Kaffe

Jeg er sikker på at der kommer flere opture i løbet af weekenden, men for nu, må i nøjes med disse. ?

Hav en opturs-weekend! ✌️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *