om os

IMG_3046_web

originate er tre kvinders forsøg på at forene, inspirere og viderebringe historier om livet som iværksætter. Vi blogger om vores personlige hverdag, vores arbejde, de dårlige dage hvor man har lyst til at give op, og de små (og store) succeser, som gør det hele værd at kæmpe for – og alt dér imellem. Vores mission er at dele vores iværksættereventyr og oplevelser på en ærlig måde, helt uden omsvøb. Og vi håber, at du vil læse (og dele) med.

 

CAMILLA
28 år, stifter af virksomhedens Tiny Rebels, partner i idemager og Junior Investment Manager hos Sealand Capital. Har altid en ny idé, men forsøger at fokusere engang imellem. Har det bedst når jeg er sammen med andre mennesker. Den skønne model vi har på forsiden hos TR er min gudsøn, som bor i London, hvor jeg også selv har boet, læst og arbejdet i et par år, så kan ofte findes der.
E-mail: camilla@originate.dk

pinterest linkedin instagram

 

JASMINA
28 år, oprindeligt fra Bosnien, men opvokset og bosat på Amager. Fuldtidsstuderende på KEA, hvor jeg læser en PBA i Design & Business med speciale i Entrepreneurship. Deltids-entrepreneur, COO i Tiny Rebels og Project Assistant hos Rainmaking Innovation. Når jeg ikke arbejder prøver jeg at bruge tid med min familie og venner, og elsker at udforske København, med en kaffe to-go i hånden. Brænder for iværksætteri, start-ups, læring gennem workshops og netværk, marketing, sociale medier, kommunikation.
E-mail: jasmina@originate.dk

pinterest linkedin instagram

 

CAROLINE
22 år, opvokset i Holte og nu bosat på Frederiksberg. Lige pt er jeg, sammen med Jasmina, studerende på KEA (PBA i Design & Business med speciale i Entrepreneurship). Arbejder deltid hos start-up virksomheden Tradono som studentermedhjælper og hos Tiny Rebels som CBO. Når der er tid, er jeg stor fan af netflix og min dyne… men det er der som regel ikke. Jeg er vild med æstetik, grafisk design og minimalisme. Generelt er jeg ret kreativ og har tit skabertrang. I fremtiden drømmer jeg om, at blive selvstændig indenfor interiør branchen.
E-mail: caroline@originate.dk

pinterest linkedin instagram