Business Personligt Studieliv Tiny Rebels

Om at træffe valg…

I'm back

Feriesyndromet har lagt sig. Hverdagen har (virkelig) ramt mig igen – lige i solar plexus. Men bevares, ikke på den dårlige måde.
Måske lige minus et par uheldige hendelser de sidste par dage. I ved, når hårtørreren bryder sammen, og man kun har fønnet den ene side af håret. Kæden hopper af cyklen, midt i regnvejret, på vej hjem kl. 18. Brusehovedet knækker og falder, i det man træder ind i badet, og den slags småting. But I will not let it defeat me – hvis det så ikke bare lige også var fordi, at jeg har rimelig meget PMS, og mit energiniveau er på lower than low. 😉

tired puppu

Nåh, men nok om mig. Lad os snakke lidt om.. Mig! 😀

Siden begyndelsen af Entreprenurship-studiet havde jeg lagt en slagplan for hvordan det 1,5 år skulle forløbe.
– Jeg skulle give den en skalle med studiet, og lave nogle nice projekter, i nogle nice grupper: TJEK
– Jeg skulle tænke lidt mere strategisk over netværk og networking: TJEK
– Jeg skulle bruge mit netværk, og sørge for at give tilbage: TJEK
– Jeg skulle finde et nice studiejob, hvor jeg kunne afprøve alle mine nye, nice skills: TJEK
– Og så skulle jeg finde mig en praktikplads i en awesome virksomhed a la Designit, hvor jeg kunne lege svamp i 3 måneder og suge al den læring til mig, som overhovedet muligt: Hmmnnaeej, not so much Tjek.

For lige midt i min ellers fantastiske slagplan, skete der nemlig noget uventet. Jeg blev jo en del af Tiny Rebels. Og ikke bare som i “jeg er der 10-15 timer om ugen, laver mine opgaver, og så går jeg hjem og tænker ikke mere på det”. Men som i, virkelig en del af det. Så det nu fylder så meget, at jeg har betvivlet min slagplan, rimelig meget.

what am i gonna do

Lige nu skal jeg til at træffe et valg. Stick to the slagplan, eller se hvor de nye muligheder tager mig hen. Normalvis er jeg kæmpe fan af alt hvad der kan skematiseres, planlægges, kategoriseres, eller på anden vis puttes ind i et bestemt format. Men jeg er også tilpas nok vædder (i stjernetegn) til at min nysgerrighed alligevel vejer mere end mit planlægningsgen. Og det giver mig sgu en helt ok fornemmelse i maven.

Jeg tror ALTID på at man skal følge sin intuition, uanset hvor corny eller cheesy, det end lyder. Men den der mavefornemmelse, har indtil videre, været mit ledende kompas. Og den har endnu ikke fejlet. Så jeg stoler på, at den også virker i det her tilfælde, hvor jeg skal træffe et valg, som måske/måske ikke vil afgøre min fremtid, personligt og professionelt.

Den gode følelses i maven tror jeg, skyldes én ting. Tiltro – til de mennesker jeg arbejder, og skal arbejde sammen med. Vi har snakket meget åbent om de her valg, tanker, følelser, konsekvenser og motivationer. Og de snakke har været med til at afgøre, hvilket valg jeg træffer.

I har nok regnet den ud – så jeg lader den bare stå lige nu. For hvis der er én ting jeg har lært. Så er det, at slagplaner kun er slagplaner, indtil den nye, reviderede version udkommer. Nogle gange synes vi at de nye features er drønfede, mens man andre gange ville ønske, at man kunne fortryde den nye opdatering.

Oh, but isn’t it life in a nutshell? 😉
harsh world

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *