Iværksætteri

Loading…

Kan i andre også mærke, at feriemode er over os? ? Måske er det bare mig, men det er lidt som om at alting kører på halvt blus. Bevares, det er jo også juli måned, hvilket betyder at der naturligt er masseeksponering for “ferie” lige meget hvor man kigger hen. Og når man ved, at man ikke har udsigt til en lækker charterferie, pool og vandmelon i spandevis, så skal der altså liiiidt ekstra kaffe i koppen til at få hjulene til at dreje rundt ?

Til gengæld er der mange små ting, som kan være med til at give motivationen et ordentlig los i rø***!

– Som fx, at man selv kan bestemme hvornår man møder ind på kontoret – hvis man har været til Rihanna koncert dagen inden (ude på helvede mark aka Refshaleøen og brugte en time på at komme hjem, selvom det normalt tager 20 min. ?) og derfor kom lidt senere hjem end man lige regnede med. Der var virkelig brug for en halv times ekstra søvn ? Igen, er jeg den eneste der nogle gange priser mig lykkelig for at mascara findes? ?

– Eller når man endelig møder ind, og Caro dukker op med scones til kaffen ?

Scones & kaffe

– Eller at man kan tage tingene helt i sit eget tempo. Besvare emails, skrive blogindlæg, få klaret telefonopkald, instagrammet og læst diverse Rihanna-anmeldelser uden at nogen kigger skævt på én. Jeg elsker fx også at kigge på Caro in action, og ønsker tit at jeg var lige så krea, som hun er.

Caro tryller part 55
Man kan se at Caro er tilbage fra ferie. Der er fuld gang i photoshoot igen.

– At man kan høre musik lige så højt på kontoret, som når man går i bad derhjemme, fordi der i dag også er ferie/fredagsstemning på kontoret.

Det allerbedste ved at være iværksætter er dog, at uanset hvad der er på programmet for dagen, så går tiden vanvittig stærkt. Nogle vil måske mene at det ikke er godt, for time is money… Men jeg synes at der er en helt særlig følelse over at vide at man glemmer tiden, fordi man er fordybet i sin arbejde, og egentlig synes det er ret sjovt. Det kan også være at den frihed det giver at være “sin egen chef” gør at man kan arbejde på de tidspunkter, hvor man føler sig mest motiveret. Personligt svinger mit energiniveau meget. Nogle dage har jeg ingen problemer med at stå op kl 6 og arbejde til kl. 16. Andre dage har jeg brug for en lidt slow start, og møder først ind kl. 10, som i dag. Til gengæld arbejder jeg andre dage om aftenen, når jeg er landet hjemme på sofaen. Og det er sgu meget rart.

Er i bare udpræget A-mennesker derude, der bare ikke kan vente med at få taget hul på dagen? Eller er der andre, som mig, der svinger lidt alt afhængigt af dagen, vejret, appetitten, menneskerne omkring mig osv..? ?

I aften skal jeg mødes med en masse dejlige KEA-tøser, som jeg studerede med på Designteknolog-uddannelsen, og det glæder jeg mig helt vildt til. Liiidt festlige cocktails skal der vel også til, når nu man ikke kan ligge ved en pool og nyde dem, right!? ?

Ha’ en fantastisk weekend & nyd en skive vandmelon eller et glas vin, for det har du fortjent! ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *