Iværksætteri Personligt

Lidt om ideer og skistyrt

Jeg har givet mig selv lov til at tage endnu et pusterum fra hverdagen; jeg blev nemlig inviteret med til Bad Gastein på forlænget ski-weekend. Og man skal dælme være uhøflig at takke nej til et par dage på ski. Turen er med min familie hvilket gør, at vores aftener er rolige (% dødsdruk) og giver massere af tid til ideer, afslapning og at tænke. Jeg har svært ved at tænke eller løse problemer på kommando; løsninger kommer oftest når jeg har gang i noget helt 3. Lige pt er det dog som om, at min hjerne spotter problemer og desperat starter en proces på at få dem løst asap. Virksomheder indenfor brancher jeg absolut ikke kender opstår og jeg når lige at tænke: “Skulle man mon gå ind i … f.eks. skiundertøjsbranchen?” og “hvad skulle jeg så kalde virksomheden?” men ligeså hurtigt som ideen og løsningen opstår, får jeg tænkt: “Du aner intet om branchen” eller “du har ingen penge til at starte projektet med – og desuden kan du ikke tegne tøj”. Jeg synes det er rigtig svært at vide, hvornår man har fat i noget – hvornår man skal tage skridtet videre? Tja – man burde jo nok bare udvælge en ide, tro på den og kaste sig ud i det. Jeg føler at jeg har god tid til at følge mine forretnings drømme, så tror at jeg venter lidt endnu (tryghed er så raaart). Dog gemmer jeg altid mine ideer – who knows, måske en dag de bliver taget frem fra gemmeren og sat i værk.

Well, jeg tror at dét at starte virksomhed er enormt meget som skistyrt – yes, det hele hænger altså sammen. Ligemeget hvor slemt du falder, så rejser du dig altid op og kommer videre – måske hurtigt, måske langsomt men højst sandsynligt med et par skavanker og en lesson learned.

IMG_2006

Og ja, så lige et irriterende rart billede fra pisten.


Caroline

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *