Hvorfor har ingen fortalt mig

Hvorfor har ingen fortalt mig… #2

question

Denne omgangs “hvorfor har ingen fortalt mig” handler om at oprette virksomhed; det handler om en grusom fejl jeg selv begik, da jeg oprettede CVR-nummer og skulle til at arbejde som freelancer.

Hvorfor har ingen fortalt mig… at man skal sige JA til reklamebeskyttelse når man opretter virksomhed? 

Reklamebeskyttelse er kort og godt en måde, at beskytte dig selv og din virksomhed på, så du ikke modtager opkald og breve 24/7. Der skulle gå to måneder med opkald i døgndrift og dumme breve fra sparekasser som ville låne mig penge (In these times? Åbenbart ja) før jeg fik fortalt hvad jeg var gået ind til da jeg gav mit JA. It was living hell. Altid, altid, ALTID sig ja til reklamebeskyttelse. Og sig så ikke at nogen ikke fortalte dig det, cause I just did!

Du kan læse mere om reklamebeskyttelse her.


Caroline

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *