Hvorfor har ingen fortalt mig Iværksætteri

Hvorfor har ingen fortalt mig… #1

question

Jeg undrer mig over alting! Tror mindst jeg tænker én gang dagligt: Hvorfor har ingen fortalt mig det her? (Ofte med henblik på mine forældre…) Why, er der ingen som fortæller en, de ting man seriøst behøver at vide? Ville det ikke være lidt fedt, hvis vi kunne dele de ting, som vi ikke forstår hvorfor andre ikke har fortalt os? Jeg starter (lige lidt blødt ud):

Hvorfor har ingen fortalt mig… at man skal kunne netværke som iværksætter?

Helt ærligt – det er jo totalt åbenlyst! Men for en semi-shy girl som mig, er det altså svært at netværke. Måske har jeg fortrængt at det var nødvendigt. Det er bare så super grænseoverskridende at gå hen til et fremmed menneske (som man måske ovenikøbet  allerede godt ved alt om og synes er lidt sej) og introducere sig selv. Omvendt er det bare så fedt at få det gjort PLUS det kan give så meget tilbage á f.eks. feedback, ideer eller kontakter. Tilbage til udgangspunktet, så kunne jeg sgu godt have tænkt mig, at nogen havde fortalt mig det noget før – så ville jeg da have lagt min generte side på hylden for mange år siden.

giphy

P.s. Fordi jeg undrer mig så uendeligt meget over mange (og tit dybt åndssvage) ting, så bliver dette indlæg ikke det sidste! 😉


Caroline

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *