Iværksætteri

Brands que j’adore #1

Hvilke brands knuselsker I? Sådan helt ned i maven, de er bare så mega seje og du bliver glad hver gang du ser dem? Der er selvfølgelig de kæmpe kæmpe brands, der ofte laver seje ting. Men dem er der vidst rigeligt med mennesker der skriver om. Det første brand jeg gerne vil tale om i dag, er også kæmpe stort, ikke McDonalds stort, men stort. Alt hvad de laver er mega gennemført, vildt sjovt og/eller hyggeligt, den slags man bliver glad af. Og så er deres produkt(er) virkelig gode, af høj kvalitet og gennemsigtige. Det er selvfølgelig [trommehvirvel]… INNOCENT

innocent bottles

Lad mig fortælle jer præcis hvorfor jeg elsker det her brand (og hvorfor mit liv ikke vil være complete før jeg har arbejdet med dem på den ene eller anden måde – I’m thinking tiny collab!).

De strikker seriøst hatte til deres juices. YES – hatte. Eller det vil sige, deres kunder strikker hatte, og innocent donerer herefter penge til Age.uk. Det er en fantastisk måde at involvere sine brugere på, og det er virkelig hyggeligt at købe en juice med en strikket hat på. Desuden er det fantastisk godt tænkt ifht. sociale medier.

Screen Shot 2016-02-18 at 11.51.25

De giver deres kunder mulighed for at printe deres eget label på valentines – LOVE IT. Det er både sundere, sødere og billigere end en æske chokolade.

Desuden knuselsker jeg deres labels. Fx det her.

innocent labels

Men allerallermest elsker jeg deres twitter konto.

Screen Shot 2016-02-18 at 11.50.49

Screen Shot 2016-02-18 at 11.51.36

 

Tell me about your brand crushes. PLS.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *